0731970470

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

compass.tehnic@gmail.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Pentru mai multe informatii:

Numarul de Telefon:

+40 731970470

Adresa:

Strada Malinului 13E
Craiova, Dolj, Romania

E-mail:

compass.tehnic@gmail.com

Politică de confidențialitate (GDPR)

Securitatea Datelor Personale:
COMPASS SRL cu sediul social in Mun. Craiova , Str. MALINULUI nr. 13E , 200778 CRAIOVA , Jud. Dolj este înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 16/1182/2017; C.U.I. RO18795759, date de contact: numarul de telefon 0251414170; e-mail:  compass.tehnic@gmail.com

Conform cerintelor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, COMPASS SRL, in calitate de operator, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate , datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: furnizarea bunurilor, produselor si/sau serviciilor. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii bunurilor, produselor si/sau serviciilor solicitate de dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii unui contract de furnizare bunuri, produse si/sau servicii, precum si faptul ca nu puteti beneficia de avantajele si beneficile acordate de  COMPASS SRL  .
Datele furnizate sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unei terte parti. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre  COMPASS SRL   in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele furnizate vor fi stocate pe perioada cat sunteti clientul societatii.  COMPASS SRL   va asigura drepturile de informare si acces, rectificare si stergere, restrictionarea prelucrarii, portabilitatea datelor, opozitie si dreptul de a nu fi supus unui proces decizional automat asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art. 15-22 din Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la societatea  COMPASS SRL, in atentia departamentului juridic .
De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la numarul de telefon 0251414170; e-mail: compass.tehnic@gmail.com

În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

Aboneaza-te

Noutati

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Delivery

Legal Notice

About us

Secure payment

Payment

Location

Personal info

Orders

My wishlist

Compare

Contact Info

0731970470

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

compass.tehnic@gmail.com

© 2023 Created with Royal Elementor Addons